За кілька годин хокейний майданчик у Каунасі перетворився на баскетбольний

За кілька годин хокейний майданчик у Каунасі перетворився на баскетбольний

Відео
Укрінформ
Литовці підготували відеоролик, в якому продемонстрували, як льодова арена в Каунасі за кілька годин перетворюється на баскетбольний майданчик.

Учора, 23 квітня, в Каунасі (Литва) відбувся другий ігровий день чемпіонату світу-2018 з хокею у третьому за рангом дивізіоні - 1B, в якому грають команди Литви, України, Японії, Естонії, Хорватії та Румунії. Заключний поєдинок понеділка завершився ввечері упевненою перемогою господарів світової першості литовців над румунами з рахунком 8:3 (3:1, 3:1, 2:1).

А вже сьогодні на цій арені проходитиме матч плей-офф баскетбольної Євроліги між місцевим "Жальґірісом" і грецьким "Олімпіакосом". Як відбувається перетворення льодової арени на баскетбольний майданчик литовські фахівці продемонстрували у півторахвилинному відеоролику.

Нагадаємо, в інших матчах другого кола ЧС-2018 з хокею у дивізіоні 1B національна збірна України програла команді Естонії (0:2), а хокеїсти Японії здобули вольову перемогу над хорватами (4:3). 25 квітня українські хокеїсти зустрінуться з хорватами, 27 квітня - з литовцями і 28 квітня - з японцями.

Читайте також: Збірна Литви розгромила румунів на домашньому чемпіонаті світу з хокею

Турнірне становище: Литва - 6 очок, Японія - 5, Естонія - 4, Україна - 3, Хорватія - 0, Румунія - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-