Збірна України з хокею поступилася в спарингу Угорщині

Збірна України з хокею поступилася в спарингу Угорщині

Укрінформ
Національна команда України з хокею провела другий товариський матч в рамках підготовки до чемпіонату світу, який стартує за три дні в литовському Каунасі.

Суперником збірної України 18 квітня стала збірна Угорщини. Про це повідомляє hcdonbass.com

Початок гри вийшов для українців не надто вдалим - вже на восьмій хвилині угорці змогли реалізувати більшість. Збільшити свою перевагу господарі змогли у другому періоді. Остаточно питання про переможця збірна Угорщини, здавалося, зняла на шостій хвилині третьої двадцятихвилинки, проте підопічні Олександра Савицького не думали просто так здаватися.

Камбек "синьо-жовтих" здійснив на 52-й хвилині Віктор Захаров, причому також реалізувавши більшість, потім справжній подвиг вдався Микиті Буценку, який закинув другу шайбу у меншості, а в останню хвилину, знявши голкіпера, українці змогли відзначитися двічі. Спочатку дубль оформив Микита Буценко, а потім гру в овертайм перевів Віталій Лялька.

Втім, у додатковий час жодній з команд не вдалося відзначитися забитим голом, а в серії булітів більш вдалими виявилися угорці. Товариський поєдинок Угорщина - Україна закінчився з рахунком 5:4 Б (1:0, 2:0, 1:4, 0:0, 1:0).

Перший товариський матч підопічні Олександра Савицького провели 16 квітня проти недавнього суперника по чемпіонату світу 2017 - збірною Польщі. Товариський матч Польща – Україна закінчився з рахунком 4:2 (0:0, 2:1, 2:1). 

Читайте також: Збірна України з хокею програла товариський матч Польщі

Нагадаємо, зараз українські хокеїсти готуються до чемпіонату світу в Дивізіоні IB, що з 22 по 28 квітня пройде у Каунасі (Литва). На ЧС у Каунасі змагатимуться команди Литви, України, Японії, Естонії, Хорватії та Румунії. Польські хокеїсти зіграють у турнірі рангом вище - Дивізіоні IA. До дивізіону ІА потрапить краща збірна за підсумками одноколового турніру. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-