"Бенфіка" хоче влітку придбати форварда "Шахтаря" Факундо Феррейру

Укрінформ
Португальський футбольний клуб "Бенфіка" має намір влітку придбати аргентинського форварда донецького "Шахтаря" Факундо Феррейру.

Форвард донецького "Шахтаря" Факундо Феррейра є головним пріоритетом португальської "Бенфіки" на наступний сезон. Про це повідомляє desporto.sapo.  

За інформацією видання Record, Феррейра претендує на зарплату близько 2,5 млн євро плюс 5 млн євро в якості бонусу за підписання контракту, що є дорогим задоволенням для португальського клубу. До того ж, до Феррейри проявляють інтерес "Інтер" і "Рома", які готові задовольнити ці вимоги.

У 27-річного аргентинського футболіста Факундо Феррейри через два місяці закінчується контракт з донецьким клубом, проте гравець ще не вирішив, чи продовжуватиме контракт з донеччанами. Раніше повідомлялося, що головні гранди турецького футболу "Фенербахче", "Бешикташ" і "Галатасарай" зацікавлені в послугах аргентинського футболіста Факундо Феррейри.

Читайте також: Факундо Феррейра зацікавив головні турецькі клуби - ЗМІ

У поточному сезоні головний бомабрдир донецького "Шахтаря" Факундо Феррейра зіграв за клуб у 38 матчах, у яких забив 28 м’ячів.  

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-