Кубок України з футболу: де дивитися півфінальні матчі

Кубок України з футболу: де дивитися півфінальні матчі

Укрінформ
Поєдинки 1/2 фіналу Кубка України з футболу, що відбудуться у середу, 18 квітня, у Дніпрі та Харкові, визначать двох учасників вирішального матчу за національний трофей.

Обидва матчі розпочнуться о 19.00: гру "Дніпро-1" - "Динамо" (Київ) транслюватиме телеканал "2+2", зустріч чинного володаря Кубка країни донецького "Шахтаря" та "Маріуполя" покаже "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

На "Дніпро-Арену" команди виведе арбітр з Мукачевого Ярослав Козик, поєдинок на ОСК "Металіст" обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з киянином Євгеном Арановським.

Фінальний матч Кубка України-2018 відбудеться 9 травня у на "Дніпро-Арені".

Читайте також: Наставник "Дніпра-1": Креативна молодь "Динамо" багато чого нам ускладнює

Кубок України розігрувався 26 разів. У 22-х випадках тріумфували "Динамо" або "Шахтар" (кияни та донеччани піднімали над своєю головою трофей по 11 разів). Дві перемоги в турнірі має одеський "Чорноморець", по разу Кубок здобували полтавська "Ворскла" й сімферопольська "Таврія".

"Дніпро-1" має можливість переписати історію. Для цього підопічним Дмитра Михайленка потрібно вийти до фіналу. Адже раніше представник другої ліги ще ніколи не грав у вирішальному поєдинку Кубка України.

Не виходив до фіналу й "Маріуполь", який повторив клубний рекорд, утретє потрапивши до півфінальної стадії змагань.

Для "Шахтаря" це буде 22-й півфінал за історію - 17 спроб вийти до фіналу були вдалими. У послужному списку "Динамо" - 18 півфіналів і 15 потраплянь до вирішального поєдинку турніру.

Нагадаємо, що за регламентом усі етапи кубкового турніру складаються з одного матчу. У разі нічийного результату призначається додатковий час (два тайми по 15 хвилин). Якщо переможець не буде визначений і в додатковий час, призначається серія пенальті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-