Наставник

Наставник "Дніпра-1": Креативна молодь "Динамо" багато чого нам ускладнює

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Дніпро-1" Дмитро Михайленко поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з київським "Динамо" в рамках 1/2 фіналу Кубка України з футболу.

Наставник "Дніпра-1" Дмитро Михайленко очікує від "Динамо" іншої гри, ніж була у киян з донецьким "Шахтарем" в рамках 27 туру УПЛ.

"Зрозуміло, що "Дніпро-1" - це не "Шахтар". Якщо проводити якісь паралелі, то кияни не гратимуть з нами так, як з "Шахтарем". Вони, звичайно, більше часу проводитимуть з м'ячем і гратимуть більш ініціативно. Тому ми для себе особливо нічого не винесли з цього матчу, а зрозуміли, що "Динамо" зараз знаходиться в хорошому стані й має дуже хороший склад молодих футболістів - мобільних, швидких, креативних. Вони отримують задоволення від своєї гри і взаємодії один з одним. Це нам дуже багато чого ускладнює", - сказав Михайленко в ефірі програми "Футбол NEWS".  

Читайте також: ФФУ призначила арбітрів на матчі 1/2 фіналу Кубка України

Нагадаємо, матч "Дніпро-1" - "Динамо" (Київ) 1/2 фіналу Кубка України з футболу відбудеться завтра, 18 квітня, на стадіоні "Дніпро-Арена". Поєдинок розпочнеться о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-