Президент МОК впевнений, що боротьба з допінгом ніколи не припиниться

Президент МОК впевнений, що боротьба з допінгом ніколи не припиниться

Укрінформ
Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах вважає, що боротьба його організації з допінгом не припиниться ніколи. 

Президент МОК Томас Бах впевнений у тому, що завжди знаходитимуться ті, хто використовуватиме заборонені препарати, і Олімпіада-2018 не постраждала через російський допінговий скандал.

"Не думаю, що Олімпійські ігри в Пхьончхані якось постраждали через російський допінговий скандал. На Іграх-2018 не було команди Росії, і це стало ясним сигналом.

Боротьба з допінгом ніколи не припиниться. Ми маємо бути реалістами: день, коли ми зможемо сказати, що боротьба закінчена, ніколи не настане. Доки в змаганнях братимуть участь люди, завжди з’явиться той, хто намагатиметься шахраювати", - цитує Баха XSPORT.

Читайте також: Обшуки в Міжнародному союзі біатлоністів пов'язані з допінговим скандалом

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року МОК усунув збірну Росії від участі в зимовій Олімпіаді-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея). Два розслідування підтвердили, що Кремль організував систему застосування допінгу в спорті. Російським спортсменам, які довели, що не застосовували допінг, дозволили змагатися під прапором МОК.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-