Олександр Усик вибачився перед командою Гассієва за незручності

Олександр Усик вибачився перед командою Гассієва за незручності

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBC і WBO у важкій вазі український боксер Олександр Усик звернувся до уболівальників з приводу перенесення фінальною бою WBSS з чемпіоном WBA, IBF росіянином Муратом Гассієвим.

На своїй сторінці в Instagram український боксер Олександр Усик звернувся до уболівальників з проханням зачекати деякий час, а у команди суперника попросив вибачення за несподіване перенесення бою.

"Дорогі друзі, хочу вам сказати, що в своєму тренувальному таборі я отримав травму руки і бій 11 травня не відбудеться. Ми повідомимо організаторам, коли будемо готові, і вони призначать нову дату. Команда Гассієва, прошу вибачення за незручності. Це спорт, так буває. Фанатам спасибі за підтримку. Трохи зачекайте. Світ любить сильних", - сказав Усик у відеозверненні.

Раніше промоутер українського боксера Олександр Красюк повідомив, що Усику оперативне втручання не буде потрібно і він незабаром повернеться до тренувань.

Читайте також: Красюк: Операція Усику не потрібна, влітку буде на піку форми

Нагадаємо, бій між Олександром Усиком (14-0, 11 КО)  і Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS), який мав відбутися 11 травня, відклали на невизначений термін через травму ліктя в українця. У цьому поєдинку боксери мають визначити володаря 5 чемпіонських поясів (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-