Красюк: Операція Усику не потрібна, влітку буде на піку форми

Красюк: Операція Усику не потрібна, влітку буде на піку форми

Укрінформ
Олександр Красюк, промоутер українського боксера Олесандра Усика, розповів про травму свого підопічного та терміни відновлення.

"Усик отримав травму в кінці березня. В абсолютно робочій ситуації Олександр відчув дискомфорт в лікті. Коли це переросло в біль, було вирішено звернутися до лікаря. Ми були впевнені в тому, що бій пройде 11 травня в Саудівській Аравії, і повним ходом вели підготовку. Але, на жаль, так в боксі буває.

Зараз ми з упевненістю можемо стверджувати, що оперативне втручання вже не буде потрібно. Олександр незабаром має повернутися до тренувань. Ми вважаємо, що реабілітація не затягнеться надовго і вже влітку, як я говорив раніше, в кінці червня або початку липня, Олександр буде готовий в повному здоров'ї та на піку форми для проведення бою проти Гассієва", - цитує Красюка XSPORT.

Читайте також: Бій Усик – Гассієв відклали через травму українця

Раніше повідомлялося, що бій між Олександром Усиком (14-0, 11 КО)  і Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО) у фіналі WBSS, який мав відбутися 11 травня, відклали на невизначений термін через травму ліктя в українця. У цьому поєдинку боксери мають визначити володаря 5 чемпіонських поясів (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 мільйонів доларів.

Фото: K2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-