Новий президент УПЛ обіцяє єдиний ТВ-пул в сезоні-2019/20

Новий президент УПЛ обіцяє єдиний ТВ-пул в сезоні-2019/20

Укрінформ
Томас Грімм задоволений нинішньою якістю показу матчів УПЛ.

Президент футбольної прем'єр-ліги (УПЛ) Томас Грімм розповів про можливе створення єдиного ТВ-пулу в УПЛ. Про це повідомляє Sport Arena.

«Я вивчав це питання, і вважаю, що у нас майже стовідсоткові шанси запустити єдиний пул з сезону 2019/20. Зараз у нас є деякий час, щоб подумати і обговорити всі можливі рішення для централізації ТВ-трансляцій УПЛ.

Чи буде це платне ТБ або ж змішаний варіант, як можна побачити в деяких країнах Європи, поки складно сказати. Але спочатку ми хочемо проаналізувати ситуацію і зібрати всі експертні думки, щоб прийняти найкраще з можливих рішень після обговорення з клубами.

Читайте також: Томас Грімм: людина, яка хоче реанімувати УПЛ

Треба шукати оптимальні варіанти, вигідні всім. Наприклад, в Швейцарії платне ТБ досі є не зовсім успішним проектом в силу різних причин. Люди не дивляться постійно всі матчі, вибирають один за іншим, і на цьому не побудуєш стабільний бізнес. Я вважаю, що зараз не варто робити показ УПЛ повністю на платному ТБ, до всього треба рухатися крок за кроком.

Звичайно, я дивився деякі матчі УПЛ по телебаченню, і можу сказати, що якість показу досить висока - на стадіонах достатньо камер. В основному, наскільки мені відомо, на матчах можна нарахувати 16-17 камер, а зустріч «Шахтаря» і «Динамо» транслювалася через 27 камер. Це відповідає найвищим європейським стандартам», - сказав Грімм.

Нагадаємо, швейцарець Томас Грімм керуватиме УПЛ найближчі два роки. Він був єдиними кандидатом на виборах. За нього проголосували 10 клубів з 12.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-