Тайсон Ф'юрі: Мені 29 років і я виходжу на свій життєвий пік

Тайсон Ф'юрі: Мені 29 років і я виходжу на свій життєвий пік

Укрінформ
Екс-чемпіон WBA, WBO, IBF, IBO і The Ring у суперважкій вазі британський боксер Тайсон Ф'юрі готується повернутися на ринг після тривалої паузи.

За словами британського боксера Тайсона Ф'юрі, зараз він став навіть краще, ніж раніше, і більш упевнений в собі.

"Я збираюся повернутися і забрати те, що по праву належить мені. Я перебуваю в найкращій формі за все своє життя. Швидкість, реакція - все це стало тільки краще. Я не шуткую. Всі мої якості залишилися при мені. Мені 29 років і я виходжу на свій життєвий пік. Я став швидше і сильніше, але і набрав при цьому м'язову масу. Я отримав більше впевненості в собі стосовно виходу на ринг", - цитує Ф'юрі XSPORT

Раніше повідомлялося, що непереможений британський боксер Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО), який в листопаді 2015 року здолав українця Володимира Кличка, а незабаром після цього пішов зі спорту, вийде на ринг 9 червня в Манчестері, однак ім’я його опонента поки невідомо. При цьому багато експертів вважають, що в якості суперника для британця підберуть прохідного бійця.

Читайте також: Боксер Тайсон Ф'юрі вийде на ринг 9 червня в Манчестері - ЗМІ

Тайсон Ф'юрі заявив, що має намір не лише повернути собі чемпіонські пояси, але й побити рекорд американця Джо Луїса за кількістю захистів титулів.

Фото: Boxingscene.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-