Гвардіола:

Гвардіола: "Ман Сіті" готовий вписати нову главу в історії англійського футболу

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився враженнями від дострокової перемоги команди в чемпіонаті Англії.

"Ще у вересні минулого року я був упевнений, що чемпіонський титул у нас в кишені. Побачивши, як мої хлопці перемагають в гостях чинного чемпіона лондонський "Челсі", я зрозумів, що це початок тріумфального сезону.

Минулого сезону ми виглядали непогано, але недостатньо добре для вирішення великих завдань. Однак клуб інвестував у гравців і зараз готов вписати нову главу в історії англійського футболу. Ми вивчимо наші помилки на європейській арені й наступного сезону намагатимемося добитися успіху в єврокубку", - цитує Гвардіолу zbirna.com

Нагадаємо, "Манчестер Сіті" українського півзахисника Олександра Зінченка достроково став чемпіоном Англії після вчорашньої перемоги "Вест Бромвіча" над "Манчестер Юнайтед" (1:0).  

Читайте також: Футбол: Зінченко став другим українцем серед чемпіонів Англії

Після поразки "Манчестер Юнайтед" від "Вест Бромвіча" відстань між "Ман Сіті" і "МЮ" у 16 очок збереглася, але за п’ять турів, що залишилися, їх неможливо відіграти. Таким чином, "Манчестер Сіті" вп’яте у своїй історії став чемпіоном Англії. У цьому сезоні "Ман Сіті" також виграв Кубок ліги. При цьому команда Хосепа Гвардіоли вже вилетіла з Ліги чемпіонів УЄФА.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-