НОК України обговорив з Посольством Японії підготовку до Олімпіади у  Токіо

НОК України обговорив з Посольством Японії підготовку до Олімпіади у Токіо

Укрінформ
13 квітня в Олімпійському домі у Київі відбулася робоча зустріч керівництва Національного олімпійського комітету України з представниками Посольства Японії в нашій країні.

У зустрічі взяли участь президент НОК України Сергій Бубка, помічник посла Японії в Україні, третій секретар Посольства Шюнтаро Йошіно та координатор програми "Кусаноне" від уряду Японії Павло Котенко, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК. 

"З урахуванням того, що наступні літні Олімпійські ігри відбуватимуться у 2020 році в Токіо, а також з огляду на те, що Національні олімпійські комітети України та Японії вже мають історію досить тривалого та плідного співробітництва, взаємодіючи в рамках підписаного меморандуму, на зустрічі обмінялися думками щодо можливого сприяння у підготовці української команди до найголовніших спортивних стартів чотириріччя. Так, вже вирішено, що  будуть  проведені навчально-тренувальні збори на території Японії", - зазначили у прес-службі.

Учасники зустрічі підкреслили, що завдяки реалізації програми "Кусаноне" українські збірні отримали фінансову допомогу від уряду Японії. Зокрема, було придбано спортивне обладнання для жіночої та чоловічої збірних зі спортивної гімнастики, а також міні-автобус для національної команди з художньої гімнастики. 

Читайте також: Біатлоністка Варвинець та гімнаст Радівілов отримали нагороди НОК

Сторони також домовилися організувати окрему зустріч, аби детальніше обговорити можливе спрощення процедури оформлення віз для членів збірних команд України, які проведуть передолімпійські тренувальні збори в Японії, а також для уболівальників української команди, що збираються відвідати Олімпійські ігри-2020.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-