Міхнов приєднався до збірної України, яка готується до чемпіонату світу з хокею

Міхнов приєднався до збірної України, яка готується до чемпіонату світу з хокею

Укрінформ
Форвард мінського хокейного клубу "Юность" Андрій Міхнов приєднався до збірної України, яка готується до чемпіонату світу в Дивізіоні IB. Турнір світової першості стартує в литовському Каунасі 22 квітня.

Форвард Андрій Міхнов 6 квітня завоював срібні медалі чемпіонату Білорусі з хокею, після чого приєднався до збірної України, яка зараз готується до чемпіонату світу в Броварах. Про це повідомляє XSPORT.

У суботу, 14 квітня, підопічні Олександра Савицького проведуть заключне тренування в броварському "Терміналі", а вже в неділю відправляться до Будапешту, де зіграють два контрольних матчі напередодні старту світової першості. Суперниками "синьо-жовтих" стануть команди Польщі та Угорщини.

Читайте також: Національна збірна України з хокею у Броварах готується до чемпіонату світу-2018

Нагадаємо, хокеїсти національної збірної України на льодовій арені торговельно-розважального центру "Термінал" у Броварах проводять нині заключний етап підготовки до чемпіонату світу в дивізіоні 1В, що з 22 по 28 квітня пройде у Каунасі (Литва). На ЧС у Каунасі змагатимуться команди Литви, України, Японії, Естонії, Хорватії та Румунії. До дивізіону ІА потрапить краща збірна за підсумками одноколового турніру. 

Фото: junost.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-