Запроси друга на футбол: Порошенко закликає приєднатися до флешмобу

Запроси друга на футбол: Порошенко закликає приєднатися до флешмобу

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав приєднатися до флешмобу "Запроси особливого друга на футбол", присвяченому проведенню фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2017-2018.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"Приєднуйтесь до флешмобу! Давайте подаруємо дітям позитивні емоції та приємні враження від футбольного матчу за звання найкращих футболісток Європи, який відбудеться 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського!", - зазначив Порошенко.

Марина Порошенко та Андрій Павелко презентували флешмоб #запросиособливогодруганафутбол / Фото: Михайло Марків, Укрінформ

Він повідомив, що 12 квітня Марина Порошенко разом із президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком презентували флешмоб "Запроси особливого друга на футбол", присвячений проведенню фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2017/2018.

Читайте також: Фонд Порошенка та ФФУ започаткували флешмоб "Запроси особливого друга на футбол"

"Моя дружина вручила 200 благодійних квитків на фінал дітям з особливими освітніми потребами, дітям воїнів АТО, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму, а також юним талантам дитячо-юнацьких футбольних шкіл", - додав Президент.

Як повідомлялося, для популяризації спорту серед української молоді благодійний Фонд Порошенка разом із Федерацією футболу України започаткували благодійний флешмоб "Запроси особливого друга на футбол".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-