Іван Ордець: Відрив від

Іван Ордець: Відрив від "Динамо" в шість очок - це мало

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Іван Ордець поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з київським "Динамо" в рамках 27 туру УПЛ.

"Відрив від "Динамо" в шість очок? Думаю, це мало. Відрив не має значення. Зрозуміло, що, коли у тебе є солідна перевага перед конкурентом, ти відчуваєш себе більш впевнено і розкуто. Але шість очок - це не відрив від "Динамо". Навіть якщо ми переможемо в суботу, це ще не означатиме, що боротьба за золоті медалі закінчена. "Шахтар" завжди грає на перемогу. Ми хочемо завоювати чемпіонство і стати володарями Кубка України. Але якщо розставляти пріоритети, то чемпіонат, звичайно ж, важливіше.

Думаю, у суботу на вболівальників чекає хороший, видовищний футбол, який обов'язково їм сподобається. При цьому напруга емоцій буде високою. Нинішнє "Динамо" стало сильніше, ніж восени. Додалася молода кров, хлопці добре себе показують, виправдовують довіру Олександра Хацкевича. "Динамо" добре грає командно. У його складі багато українців, за рахунок цього вони більш згуртовано себе почувають на полі. Кияни завжди так грали. У них багато бійців, вони дуже організовані. Як раніше нам говорили, це команда-машина. Вони показують більш силовий футбол. В цьому плані "Динамо" відрізняється від "Шахтаря".

У четвер розбиратимемо суперника. Але взагалі я обізнаний про козирі Віктора Циганкова, адже ми разом граємо в збірній України. Зрозуміло, що у нього сильна ліва нога, хороша швидкість і дриблінг. Приділятимемо цьому увагу. Тренерський штаб часто говорить, щоб ми виходили на поле з холодною головою, адже це дуже важливий поєдинок. Нам нагадують, що не потрібно заробляти картки, вестися на провокації", - розповів Ордець в інтерв’ю zbirna.com

Читайте також: П’ятов про матч з "Динамо": Найголовніше - це свято футболу

Нагадаємо, футбольний поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться 14 квітня на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-