П’ятов про матч з

П’ятов про матч з "Динамо": Найголовніше - це свято футболу

Відео
Укрінформ
Голкіпер донецького футбольного клубу "Шахтар" Андрій П’ятов поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з київським "Динамо" в рамках 27 туру УПЛ.

"Матчі з "Динамо" завжди принципові. Упевнений, буде повний стадіон, і це приємно. Матчів, коли стадіон повний, дуже мало в цьому чемпіонаті. Найголовніше - це свято футболу. Ну а ми намагатимемося перемогти. Завжди граємо на перемогу, про нічию навіть не думаємо", - цитує П’ятова footballua.tv

Вранці 11 квітня "гірники" провели півторагодинне тренування на НТК імені Віктора Баннікова. Після розминки гравців розділили на групи: захисники під керівництвом Паулу Фонсеки працювали над синхронністю в обороні, а півзахисники і форварди разом з Нуну Кампушем відпрацьовували дії в атаці. В кінці сесії команда приділила час тактичним вправам. Марлос займався індивідуально, його повернення до загальної групи очікується завтра.

Відео тренування:

Читайте також: Футбол: Цітаїшвілі тренувався разом із "Динамо" до українського класико

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться 14 квітня на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-