Футбол: Цітаїшвілі тренувався разом із

Футбол: Цітаїшвілі тренувався разом із "Динамо" до українського класико

Відео
Укрінформ
Вранці 11 квітня футболісти київського "Динамо" на своїй заміській базі провели планове тренування в рамках підготовки до суботнього виїзного поєдинку з донецьким "Шахтарем".

На жаль, до зустрічі не готуються Микола Шапаренко і Тамаш Кадар. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо" .

Півзахисник Микола Шапаренко отримав травму ключиці в минулому матчі проти "Зорі", а захисник Тамаш Кадар продовжує відновлення і займається за індивідуальною програмою. Також в тренуванні не брав участі перуанець Карлос Самбрано, який підхопив вірусну інфекцію. У той же час до тренувань першої команди приєднався півзахисник молодіжного складу Георгій Цітаїшвілі.

Усього в тренуванні, яке тривало більше години, взяли участь 20 польових гравців і три воротарі. Після традиційної розминки, в якій також були присутні вправи на реакцію, команда перейшла до тактичних завдань з подальшим завершенням. А закінчилося заняття ігровими серіями.

Відео тренування:

У четвер, 12 квітня, в планах команди значиться одне тренування, в п'ятницю - заїзд на базу, теоретичне заняття, тренування, а ввечері - виліт до Харкова.

Читайте також: Матч "Шахтар" – "Донецьк" судитиме арбітр із Харкова

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) 27 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги відбудеться 14 квітня на ОСК "Металіст" у Харкові. Матч розпочнеться о 17.00. Турнірне становище після 26 ігор: "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 57, "Ворскла" - 41, "Зоря" - 37, "Верес" – 33, "Маріуполь" – 33.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-