Красюк: Бій Усик - Гассієв має проходити на нейтральній території

Красюк: Бій Усик - Гассієв має проходити на нейтральній території

Укрінформ
Наразі місце проведення боксерського поєдинку Усик – Гассієв невідомо. Команда українського боксера вважає, що бій має проходити на нейтральній території.

Про це заявив Олександр Красюк, який представляє інтереси українського чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC і WBO Олександра Усика.

"Поки немає конкретної інформації, ми лише очікуємо на неї від організаторів. Нам би дуже хотілося знати про дату і місце бою вже цього тижня. Для нас принципово, щоб були витримані інтереси обох бійців. У даному випадку - бій має проходити на нейтральній території. Ми готові розглядати варіанти у всьому світі", - цитує Красюка XSPORT.

Раніше повідомлялося, що фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між чемпіоном WBC, WBO у важкій вазі українцем Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і чемпіоном WBA, IBF росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО) планують провести в Саудівській Аравії орієнтовно 11 травня. Бій Усик – Гассієв може відбутися в Росії у випадку, якщо від цього права відмовиться Саудівська Аравія. 

Читайте також: Бій Усик - Гассієв пройде в Росії, якщо Саудівська Аравія відмовиться

Переможець цього бою стане абсолютним чемпіоном світу, завоює Кубок Мохаммеда Алі й поповнить свій банківський рахунок на 10 мільйонів доларів.

Фото: k2ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-