Бій Усик - Гассієв пройде в Росії, якщо Саудівська Аравія відмовиться

Бій Усик - Гассієв пройде в Росії, якщо Саудівська Аравія відмовиться

Укрінформ
Фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між чемпіоном WBC, WBO у важкій вазі українцем Олександром Усиком і чемпіоном WBA, IBF росіянином Муратом Гассієвим може відбутися в Росії.

Бій Усик – Гассієв може відбутися в Росії у випадку, якщо від цього права відмовиться Саудівська Аравія. Про це повідомив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов.

"Ми зробили свою пропозицію. Якщо Саудівська Аравія буде не готова, то право проведення передадуть нам. Поки не ясні навіть умови, при яких спортсмени і учасники зможуть відправиться до Саудівської Аравії. Проведення такого поєдинку в Росії обійдеться приблизно в 20-25 мільйонів доларів - це вся організація і гонорари спортсменів", - цитує Кремльова XSPORT

Відзначимо, що якщо бій перенесуть до Росії, то пройде він у Москві. При цьому дата поєдинку все ще залишається невідомою.

Читайте також: Бій Усик – Гассієв хочуть провести в Москві

Раніше повідомлялося, що бій Усик (14-0, 11 КО) – Гассієв (26-0, 19 КО) планують провести в Саудівській Аравії орієнтовно 11 травня. Переможець цього бою стане абсолютним чемпіоном світу, завоює Кубок Мохаммеда Алі й поповнить свій банківський рахунок на 10 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-