Андрій Шевченко потрапив до команди мрії Карло Анчелотті

Андрій Шевченко потрапив до команди мрії Карло Анчелотті

Укрінформ
Колишній тренер мюнхенського футбольного клубу "Баварія" легендарний італійський фахівець Карло Анчелотті назвав ідеальний стартовий склад своєї команди мрії (Dream Team).

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко виявився у складі ідеальної команди Карло Анчелотті. 58-річний італійський наставник назвав команду мрії, складену з футболістів, яких він тренував у різний час. Про це повідомляє zbirna.com

Карло Анчелотті працював з Андрієм Шевченком, Паоло Мальдіні, Андреа Пірло і Алессандро Несту в "Мілані", з Джанлуїджі Буффоном і Фабіо Каннаваро перетинався в "Пармі". Златана Ібрагімовича наставляв у французькому "ПСЖ", Дель П'єро і Зінедіна Зідана - в італійському "Ювентусі", Кріштіану Роналду - в мадридському "Реалі", а Філіпа Лама - в мюнхенській "Баварії".

Читайте також: Андрій Шевченко визначить півфінальні пари Ліги чемпіонів

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко 13-го квітня в Ньоні візьме участь у жеребкуванні 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Шевченко допоможе провести жеребкування в якості посла травневого фіналу Ліги чемпіонів в Києві. Перші півфінальні матчі зіграють 24 і 25 квітня, матчі у відповідь - 1 і 2 травня. Фінал відбудеться 26 травня на київському НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-