Наставник

Наставник "Барселони": "Рома" видала приголомшливу гру

Укрінформ
Головний тренер каталонського футбольного клубу "Барселона" Ернесто Вальверде поділився враженнями від сенсаційного вильоту з Ліги чемпіонів від італійської "Роми".

"Треба триматися, у нас немає іншого виходу. "Рома" видала приголомшливу гру, вони повністю нас переграли, я їх вітаю. Ми не змогли зіграти в свій футбол, і в роздягальні була тиша. Це і нормально після таких поразок. Нам потрібно відновити сили, адже ми продовжуємо боротися в двох турнірах, які хочемо виграти. Сьогодні ж все йшло добре для суперника, а ми виявилися нездатні повернутися до гри. "Рома" змусила нас залишити нашу зону комфорту, грала так, як їй було вигідно.

Ми дуже схвильовані зараз, і фанати, звичайно, теж. Це нас дуже засмучує. Але це футбол, і я не можу критикувати своїх гравців ні за що. Вони заслуговують на нашу довіру, хоча і не були сьогодні такі хороші, як зазвичай. Нам потрібно дати їм ще шанси. Я сподіваюся, що ця поразка не завадить команді рухатися далі. Це серйозний психологічний удар, але у нас попереду ще залишилися цілі, які необхідно досягти. Вигравати трофеї - завжди непросто. Звичайно, я тренер, а тренер за все відповідальний. Я вибирав склад, готував команду до матчу, робив заміни", - цитує Вальверде Sport Arena

Нагадаємо, в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Рома" сенсаційно обіграла на своєму полі "Барселону" з рахунком 3:0 і за сумою двох матчів пройшла далі (перший поєдинок – 1:4). У складі римлян відзначилися Едін Джеко, Даніеле Де Россі (пенальті) та Костас Манолас.

Читайте також: Ді Франческо: Ніхто не очікував, що "Рома" так далеко зайде в Лізі чемпіонів

Проте, "Барселона" залишається лідером в іспанській Прімері після 31 туру, а також вийшла до фіналу Копа дель Рей, де зіграє з "Севільєю".

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-