Ді Франческо: Ніхто не очікував, що

Ді Франческо: Ніхто не очікував, що "Рома" так далеко зайде в Лізі чемпіонів

Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Рома" Еусебіо Ді Франческо поділився враженнями після перемоги над каталонською "Барселоною" (3:0) в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Звичайно, ми хочемо в фінал. Що заважає нам вірити в це? Ніхто не очікував, що "Рома" так далеко зайде. Зобов'язані постійно прагнути до кращого, працювати над собою і кожен раз підвищувати планку. Завжди беру відповідальність на себе після поразок і поганих слів з боку фанатів в соцмережах, так що й цього разу зроблю це. Змінив схему, щоб зробити нашу гру ширше, поліпшити дії в контратаках, підвищити швидкість. Але головною зміною була філософія команди. І потрібно працювати в цьому напрямку й надалі.

Сила цієї команди в тому, що вона завжди дивиться вперед, а не назад. У неділю на нас чекає дербі з "Лаціо". Завжди потрібно дивитися на найближчу мету і ця - прямо перед нами", - цитує Ді Франческо Sport Arena

Нагадаємо, в матчі-відповіді чвертьфіналу ЛЧ "Рома" сенсаційно обіграла на своєму полі "Барселону" з рахунком 3:0 і за сумою двох матчів пройшла далі (перший поєдинок – 1:4). У складі римлян відзначилися Едін Джеко, Даніеле Де Россі (пенальті) та Костас Манолас. Цей поєдинок римляни розпочали за незвичною для себе схемою 3-4-1-2.

Читайте також: Президент "Роми" викупався у фонтані після перемоги над "Барселоною" в Лізі чемпіонів

"Рома" вперше за 34 роки пробилася до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Суперник у півфіналі ЛЧ визначиться на жеребкуванні в п'ятницю, 13 квітня.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-