Гвардіола:

Гвардіола: "Ліверпуль" заслуговує грати у фіналі Ліги чемпіонів

Укрінформ
Футболісти англійського "Ліверпуля" заслуговують грати у фіналі Ліги чемпіонів нинішнього сезону.

Про це заявив головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола, чиї слова наводить офіційний сайт Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

У вівторок "Ліверпуль", обігравши у повторному матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" з рахунком 2:1, вийшов до півфіналу турніру. Перша зустріч команд також завершилася перемогою "Ліверпуля" - 3:0.

"Вітаю "Ліверпуль", у них прекрасна команда і прекрасний тренер, я хочу сказати, що вони заслужили бути у фіналі. Також хочу поздоровити своїх гравців за видатний виступ. Вони проробили гарну роботу, але тепер нам потрібно зосередитися на чемпіонаті Англії", - сказав Гвардіола.

"У першому таймі ми робили абсолютно все, ми створювали моменти, хоча нелегко це робити, коли всі 11 гравців суперника знаходяться у захисті. У цьому змаганні вам не потрібно буде грати ідеально все 180 хвилин, але ви повинні грати добре. Ми знали, що буде важко пробитися в наступний раунд", - зазначив тренер.

Читайте також: Ліга чемпіонів: «Рома» сенсаційно вибиває «Барселону», «Ліверпуль» вдруге обіграв «Ман Сіті»

"Ми грали проти дуже гарної команди. Погляньте на сьогоднішню "Барселону" ("Барселона" не змогла пробитися до півфіналу Ліги чемпіонів, програвши італійській "Ромі" з рахунком 0:3 після перемоги в першому матчі 4:1 - прим. Ред.), це особливий турнір. Уболівальники "Ліверпуля" вірять, що Ліга чемпіонів - це їх турнір", - підсумував Гвардіола.

Суперник "Ліверпуля" у півфіналі визначиться за підсумками жеребкування, яке відбудеться 13 квітня.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-