Комітет арбітрів ФФУ визнав, що гол Вербича "Зорі" зарахували помилково

Комітет арбітрів ФФУ визнав, що гол Вербича "Зорі" зарахували помилково

Відео
725
Ukrinform
Комітет арбітрів ФФУ визнав, що м’яч півзахисника київського футбольного клубу "Динамо" Беньяміна Вербича "Зорі" (4:0) був забитий з офсайда і не був би зарахований, якби працювала система відеоповторів.

"50 хв. Йдеться про епізод, коли асистенту арбітра забракло концентрації − він не помітив положення гравця №7 господарів (Вербича), який впав на газон. Після відскоку м’яча від воріт гостей, гравець №7 господарів піднімається з газону і, використовуючи вигоду у вигляді власного положення поза грою, що передувало удару, забиває м’яч не за правилами. Цей гол не мав бути зарахований і, якби була застосована система відеоповторів, то такий гол було б відмінено", - повідомляє офіційний сайт Комітету арбітрів Федерації футболу України (ФФУ). 

Відео голу Вербича:

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" з рахунком 4:0 обіграли 7 квітня луганську "Зорю" у стартовій зустрічі 26-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. 

Читайте також: Футбол: "Динамо" забило чотири "сухі" м'ячі у ворота "Зорі"

М'ячі на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського забили Микита Бурда (13-та хвилина), Беньямін Вербич (51), Артем Бесєдін (54) та Віктор Циганков (88). 

Фото: fcdynamo.kiev.ua 

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-
*/ ?>