Футбол: Яремчук вперше після відновлення зіграв за

Футбол: Яремчук вперше після відновлення зіграв за "Гент"

Укрінформ
Форвард  бельгійського футбольного клубу "Гент" й кандидат до національної збірної України Роман Яремчук поділився враженнями від виходу на поле у матчі проти "Брюгге" (1:0) після відновлення.

"Дякувати Богу, наслідки пошкодження вже не заважають. Були проблеми із задньою поверхнею стегна, тому потрібна була пауза й відновлення. Зараз уже все позаду, тренуюся на повну силу й хочу якомога швидше набрати форму. Перед матчем тренер питав, чи готовий я вийти на поле в разі потреби. Я сказав, що готовий. Але не варто забувати, що я пропустив кілька поєдинків, а 8 квітня ми грали проти лідера чемпіонату. Велике спасибі тренеру, що надав мені майже 20 хвилин ігрового часу. У психологічному плані для мене це великий плюс, свідчення підтримки й моєї необхідності команді. Із такою довірою й настроєм набиратиму форму ще швидше. Я мав непоганий момент. Пробивав по воротах, але захисник заблокував удар. Проте найважливіше, що я вже відчув гру після травми, а наша команда виграла дуже важливий матч.

Чи розраховую на запрошення до наступного збору національної команди України? Це не мені вирішувати. Усе залежить від моєї гри в клубі. Якщо буду гідний виклику до збірної, думаю, двері до неї будуть для мене відчинені", - розповів Яремчук в інтерв’ю прес-службі Федерації футболу України.

Читайте також: Футбол: Яремчук приступив до тренувань в основній групі "Гента"

Нагадаємо, що через травму Роман Яремчук пропустив березневі спаринги збірної України з футболу. Роман Яремчук прибув до розташування збірної України із травмою, яку отримав у матчі за свій бельгійський клуб. Обстеження лікарів національної команди підтвердило попередній діагноз - ушкодження м’язу задньої поверхні стегна. Після теоретичного заняття 20 березня Романчук залишив табір збірної у Харкові для відновлення. Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко дав зрозуміти талановитому 22-річному українському форварду, що розраховує на нього у майбутньому. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-