Футбол:

Футбол: "Ювентус" зацікавлений повернути Морату

Укрінформ
Італійський футбольний клуб "Ювентус" хоче влітку повернути свого колишнього форварда Альваро Морату.

Форвард лондонського футбольного клубу "Челсі" і збірної Іспанії Альваро Мората може влітку залишити команду. "Ювентус" зацікавлений в тому, щоб повернути до Турину 25-річного футболіста, але перешкодою може стати його зарплата. Про це повідомляє ua-football із посиланням на Corriere dello Sport. 

Справа в тому, що Альваро Мората заробляє приблизно 8 млн євро за сезон у Лондоні. Це більше, ніж заробляє найоплачуваніший гравець "Ювентуса" Гонсало Ігуаїн - 7,5 млн євро. Крім того, на Морату також претендують деякі китайські клуби.

Нагадаємо, іспанський форвард Альваро Мората провів два сезони в "Ювентусі", але мадридський "Реал" активізував опцію викупу влітку 2016 року. Після одного сезону Мората була проданий лондонському "Челсі", який цього року не зможе претендувати на потрапляння до Ліги чемпіонів УЄФА. Це, швидше за все, призведе до того, що Антоніо Конте залишить клуб, а Мората може повернутися до "Ювентуса".

Читайте також: Футбол: "Баварія" шукає заміну польському бомбардиру Левандовському

Раніше повідомлялося, що знаменитий німецький футбольний клуб "Баварія" шукає забивного форварда на заміну поляку Роберту Левандовському. До сфери інтересів "Баварії" потрапив і Альваро Мората.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-