Ліга Європи УЄФА: результати матчів 1/4 фіналу

Ліга Європи УЄФА: результати матчів 1/4 фіналу

Укрінформ
Другий за престижністю єврокубковий турнір футбольних клубів континенту продовжує рухатися у напрямку фіналу, який відбудеться 16 травня у Ліоні (Франція).

У перших чвертьфінальних поєдинках Ліги Європи УЄФА кривдник київського "Динамо" на попередній стадії розіграшу "Лаціо" у Римі переміг "Зальцбург", лондонський "Арсенал" розгромив московський ЦСКА, "Лейпциг" обіграв "Марсель", а "Атлетико" у Мадриді взяв гору над лісабонським "Спортингом", повідомляє Укрінформ.

Результати перших матчів 1/4 фіналу:

"Лаціо" (Італія) - "Зальцбург" (Австрія) - 4:2

голи: Сенад Лулич (8-ма хвилина), Марко Пароло (49), Феліпе Андерсон (74), Чіро Іммобіле (76) - Валон Беріша (30, з пенальті), Такумі Мінаміно (71);

"Арсенал" (Англія) - ЦСКА (Росія) - 4:1

голи: Аарон Ремзі (9, 28), Олександр Ляказетт (23, з пенальті, 35) - Олександр Головін (15);

"Лейпциг" (Німеччина) - "Марсель" (Франція) - 1:0

гол: Тімо Вернер (45+1);

"Атлетико" (Іспанія) - "Спортинг" (Португалія) - 2:0

голи: Коке (1), Антуан Грізманн (40).

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: визначилися всі учасники 1/4 фіналу

Квартет півфіналістів Ліги Європи визначиться 12 квітня за підсумками матчів у відповідь, які пройдуть у Зальцбургу, Москві, Марселі та Лісабоні.

Жеребкування 1/2 фіналу Ліги Європи відбудеться 13 квітня в штаб-квартирі УЄФА у Ньйоні (Швейцарія). Поєдинки цієї стадії турніру відбудуться 26 квітня і 3 травня.

Нагадаємо, віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" на стадії 1/8 фіналу поступилися "Лаціо" за сумою двох матчів (2:2 у гостях, 0:2 вдома).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-