Українські футболістки провели офіційне тренування перед матчем з хорватками

Українські футболістки провели офіційне тренування перед матчем з хорватками

Фото
Укрінформ
Національна жіноча збірна України з футболу провела офіційне тренування на стадіоні "Станові", де сьогодні, 5 квітня, зіграє проти збірної Хорватії в рамках кваліфікації ЧС-2019.

Напередодні поєдинка з хорватками збірна України провела офіційне тренування на стадіоні "Станові" у передмісті Задара. Заняття проходило у гарному настрої та при сонячній погоді. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Перед початком заняття головний тренер жіночої збірної України з футболу Володимир Рева дав настанови гравцям і розповів про план тренування. Воно розпочалося з виконання бігових вправ на розігрів м’язів. За традицією окремо розминалися голкіпери.

Після цього футболістки перейшли до вправи тримання м’яча на обмеженій ділянці поля. А завершилося заняття цікавою естафетою на швидкість та футбольне мислення.

Читайте також: Футбол: сьогодні жіноча збірна України випробує газон стадіону "Станові"

Нагадаємо, сьогоднішня зустріч між командами Хорватії та України в рамках кваліфікації на чемпіонат світу 2019 року розпочнеться о 18.00 за київським часом. Збірна України після двох зіграних матчів має у своєму активі чотири залікових пункти та посідає третю сходинку у кваліфікаційній групі ЧС-2019. Хорватія має на два бали менше, щоправда, відіграла вже у чотирьох поєдинках.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-