Футбол: сьогодні жіноча збірна України випробує газон стадіону

Футбол: сьогодні жіноча збірна України випробує газон стадіону "Станові"

Укрінформ
Національна жіноча збірна України з футболу проведе сьогодні офіційне тренування та випробує газон стадіону "Станові", на якому 5 квітня гратиме проти збірної Хорватії.

Жіноча збірна України з футболу у передмісті Задара продовжує підготовку до кваліфікаційного матчу чемпіонату світу-2019 проти збірної Хорватії. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Вранці 4 квітня українські футболістки провели теоретичне заняття, на якому разом із тренерським штабом розбирали сильні та слабкі сторони найближчого суперника. О 16.30 за місцевим часом українська команда проведе офіційне тренування та випробує газон стадіону "Станові". 

На матчі жіночих збірних Хорватії та України, який відбудеться в Задарі 5 квітня о 18.00 за київським часом, працюватиме норвезька бригада арбітрів на чолі з Марте Сере, а допомагатимуть їй Елізабет Торесен та Моніка Локкеберг. Четвертий арбітр - Мая Петравіч з Хорватії.

Зазначимо, що збірна України після двох зіграних матчів має у своєму активі чотири залікових пункти та посідає третю сходинку у кваліфікаційній групі ЧС-2019. Хорватія має на два бали менше, щоправда, відіграла вже у чотирьох поєдинках.  

Читайте також: Калініна: В українських футболісток є достатньо ресурсу, щоб перемогти "картатих"

Фінальна частина чемпіонату світу з футболу серед жіночих команд пройде у 2019 році у Франції. Відповідно до регламенту турніру до вирішального етапу напряму потрапляють переможці семи відбірних груп європейської кваліфікації. Чотири кращі збірні, що посядуть друге місце, зіграють в матчах плей-офф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два поєдинки і визначить ще одного учасника фінальної частини ЧС від Європи. Таким чино, українські футболістки мають шанси поїхати до Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-