Калініна: В українських футболісток є достатньо ресурсу, щоб перемогти

Калініна: В українських футболісток є достатньо ресурсу, щоб перемогти "картатих"

Фото
Укрінформ
Форвард жіночої збірної України з футболу Яна Калініна поділилася очікуваннями від майбутнього протистояння зі збірними Хорватії та Данії в рамках відбору на чемпіонат світу 2019 року.

"Із Хорватією ми вже грали (1:1 у Львові), тому суперник нам знайомий. Переконана, що нам обов’язково потрібно перемагати "картатих". Хорватська команда добре грає, швидко та якісно виходить із оборони в атаку. Утім, думаю, що в нас є достатньо ресурсу, щоб здобути перемогу, а з нею й три очки.

Щодо Данії, це сильний опонент, готуємося дати бій, налаштовані серйозно. Дуже сильний суперник, окремі виконавці грають на топ-рівні, особливо форварди. Але ми боротимемося за потрібний нам результат.

Добре, що ми вже провели хоча б один офіційний поєдинок, ігрова практика дуже важлива, тому поновлення чемпіонату країни - це тільки плюс. Також на початку березня ми брали участь у міжнародному турнірі в Туреччині, що допомогло нам у плані підготовки", - цитує Калініну прес-служба Федерації футболу України.  

Читайте також: Наставник збірної України: В Хорватії футболістки готуватимуться з нуля

Нагадаємо, футбольний поєдинок Хорватія - Україна в рамках відбору на ЧС-2019 пройде на стадіоні "Станові" 5 квітня і розпочнеться о 18.00 за київським часом. Наступного дня українська делегація вирушить до Данії, де 9 квітня в містечку Віборг зіграє з фіналістками минулого футбольного Євро -  данською командою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-