Баскетболісти

Баскетболісти "Вілланова Вайлдкетс" перемогли в "Березневому Безумстві"

Відео
Укрінформ
Баскетбольна команда "Вілланова Вайлдкетс" стала триразовим переможцем "Березневого Безумства" - студентського чемпіонату США (NCAA).

У фіналі студентського чемпіонату США з баскетболу (NCAA) "Вілланова Вайлдкетс" обіграла "Мічиган Вулверінс" з рахунком 79:62 (37:28, 42:34). Про це повідомляє Sport Arena

Головним героєм фіналу "Березневого Безумства" став Донта Дівінченсо. Захисник "Вілланова Вайлдкетс" вийшов з лави запасних і за 37 хвилин набрав рекордні для резервістів 31 очко, реалізував 10 з 15 кидків з гри. Крім Дівінченсо, у команді "Вілланова" більше 10 очок набрав лише захисник Мікал Бріджес (19, 7 з 12 з гри).

У "Вулверінс" кинути виклик Дівінченсо спробував Мухаммад Алі Абдул-Рахман, але його 23-х очок (8 з 13 з гри) було недостатньо, щоб організувати камбек.

Відео кращих моментів:

Найвидатнішим гравцем NCAA за версією Associated Press став Донта Дівінченсо. Баскетболіст повторив досягнення нинішніх зірок НБА Кембе Уокера і Ентоні Девіс, які блищали в студентському баскетболі в 2011 і 2013 роках.

Читайте також: Баскетбол: «Канзас» Михайлюка програв півфінал «Березневого Безумства»

Зазначимо, що баскетбольна команда "Вілланова Вайлдкетс" стала вже триразовим чемпіоном NCAA (1985, 2016 і 2018). У свою чергу "Мічиган Вулверінс" після єдиної перемоги в 1989 році програв чотири фінали поспіль.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-