Маркевич: Винні у технічній поразці збірної України (U-17) будуть покарані

Маркевич: Винні у технічній поразці збірної України (U-17) будуть покарані

Укрінформ
Голова Комітету національних збірних команд Федерації футболу України (ФФУ) Мирон Маркевич прокоментував технічну поразку юнацької збірної України (U-17) у матчі проти Сербії.

"Важко коментувати таку ситуацію. Футболісти збірної віддають усі сили на полі, здобувають такі необхідні очки й право на вихід до фінальної стадії Євро-2018, але втрачають його через халатність менеджменту команди. Банальна неуважність чи відверто недобросовісне ставлення до своїх обов’язків перекреслили величезні зусилля, яких було докладено для досягнення такого бажаного результату. Особливо прикро перед уболівальниками, які щиро вірили в успіх та підтримували нашу збірну.

На жаль, ми вже не можемо нічого змінити, але винні мають бути покарані. На найближчому засіданні комітету національних збірних ми ретельно вивчимо всі обставини й деталі цієї сумної історії та ухвалимо відповідні адміністративні та кадрові рішення", - цитує Маркевича прес-служба ФФУ.

Читайте також: Збірна України U-17 отримала технічну поразку і не поїде на Євро-2018

Нагадаємо, технічна поразка юнацької збірної України (U-17) у поєдинку з однолітками із Сербії позбавила національну команду шансів на вихід до фінальної стадії Євро-2018. Таке покарання було застосоване УЄФА через вихід на поле в матчі з сербами Миколи Яроша та Романа Бодні, які в попередніх двох зустрічах кваліфікації отримали жовті картки. Як підсумок, збірній України (U-17) було зараховано технічну поразкуз рахунком 0:3, Миколу Яроша та Романа Бодню дискваліфіковано на один матч, а ФФУ оштрафовано на 2 тис. євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-