Шевченко: Україна у захисті має зіграти з Японією компактно й акуратно

Шевченко: Україна у захисті має зіграти з Японією компактно й акуратно

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко запевнив, що порівняно з дебютним у 2018 році матчем проти Саудівської Аравії (1:1), у складі його команди в матчі з Японією відбудуться кадрові зміни.

Про це наставник українців заявив на прес-конференції напередодні товариського поєдинку з командою Японії на нейтральному полі у Бельгії, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

"Порівняно з матчем проти Саудівської Аравії завтра у складі, безумовно, будуть зміни. Дамо змогу проявити себе тим виконавцям, які вийшли на заміну або взагалі не брали участі в тому поєдинку. Матч матиме різне значення для колективів, перш за все, через те, що перед ними стоять різні завдання. Ми будуємо команду, а Японія готується безпосередньо до чемпіонату світу. Тренер переглядає гравців, між ними є конкуренція, хто поїде на мундіаль, а хто ні. Наші ж завдання - ще раз подивитися якомога більше кандидатів, переглянути нашу гру. Хоча поєдинок товариський, його результат все ж таки матиме неабияке значення", - підкреслив Андрій Шевченко.

При цьому він зазначив, що гра його підопічних потребує більш продуктивного контролю за подіями на полі, зокрема, у захисних діях.

"Очікую від команди гарного контролю гри. Намагатимемося більше розігрувати м’яч, використовувати середні та короткі паси, за рахунок правильного пересування м’яча шукати й знаходити простір між лініями суперника та розвивати свої атаки. Ми маємо якісних, технічних гравців, я вірю в їхні можливості. Розраховую, що команда продемонструє гарний футбол... Нам треба суттєво підвищити процент реалізації моментів. В останніх іграх у нас було достатньо шансів, але з їхнім втіленням у забиті м'ячі виникли складнощі. До того ж, ми помітили, що Японія надає перевагу вертикальному футболу. Тому наші захисники мають завтра зіграти компактно й акуратно", - зазначив Андрій Шевченко.

Читайте також: Шевченко: Події навколо ЧС з футболу в Росії мені не цікаві

Поєдинок Україна - Японія відбудеться у вівторок, 27 березня, на 30-тисячному стадіоні міста Льєж "Моріс Дюфран". Початок матчу о 15.20 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-