Шевченко: Події навколо ЧС з футболу в Росії мені не цікаві

Шевченко: Події навколо ЧС з футболу в Росії мені не цікаві

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко не переймається подіями навколо можливого міжнародного бойкоту проведення в Росії фінальної частини FIFA World Cup 2018.

Про це він заявив на прес-конференції у бельгійському Льєжі, де у вівторок пройде товариський матч Японія-Україна, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Бельгії.

«Я не думаю про чемпіонат світу, адже Україна не представлена там. Відтак, все, що відбувається і крутиться навколо цього, мене не цікавить», - заявив головний тренер національної збірної з футболу, відповідаючи на запитання власного кореспондента Укрінформу в Бельгії щодо міжнародної кампанії з бойкоту турніру на території РФ.

Читайте також: Збірна Англії з футболу вирушить на ЧС-2018 до Росії зі своїми продуктами

Як повідомлялося, Велика Британія оголосила про бойкот на вищому політичному рівні чемпіонату світу з футболу в Росії. Таку позицію вже підтримали декілька країн Євросоюзу.

Європарламент у своїх резолюціях неодноразово закликав міжнародне співтовариство відібрати у РФ право проведення фінальної частини FIFA World Cup 2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-