Караваєв: У збірній України тренер бачить мене не позиції правого захисника

Караваєв: У збірній України тренер бачить мене не позиції правого захисника

Укрінформ
Захисник луганського футбольного клубу "Зоря" і збірної України Олександр Караваєв поділився очікуваннями від майбутнього протистояння у товариських матчах зі збірними Саудівської Аравії та Японії.

"Ігрову практику ми отримуємо вже майже півтора місяці. "Зоря", вважаю, непогано виступає, піднялася на третє місце, тому позитивних емоцій вистачає, а вони допомагають швидше набирати форму.

Андрій Шевченко мені вже неодноразово говорив, що бачить мене не позиції правого захисника. Тим більше, до такої роботи мені не звикати. Але взагалі я готовий виконувати будь-які вимоги наставника, якщо він довірить мені місце в складі.

Щодо матчів з Саудівською Аравією і Японією. Чекаю на якісну гру, перш за все, у виконанні збірної України. Це буде мій дебют, якщо тренер довірить місце на полі. Ці команди з розряду тих, хто любить контролювати м'яч, хід гри. Не думаю, що суперники будуть закриватися. Україна теж намагається грати першим номером? Абсолютно вірно, тому, вважаю, обидва поєдинки мають бути хорошої якості.

На зборі приділили багато часу грі в обороні. Наставники показували, як правильно перебудовуватися в захисті, а також розповідали, як потрібно діяти кожному гравцю при виході в контратаку. Ми зробимо все можливе, щоб домогтися максимального результату, незважаючи на товариський статус обох поєдинків. Команда дуже хоче, щоб українські вболівальники отримували задоволення від гри збірної", - розповів Караваєв в інтерв’ю zbirna.com.

Читайте також: Футбольні вболівальники побачать березневі матчі збірної України наживо

Нагадаємо, у п’ятницю, 23 березня, збірна України проведе товариський матч проти збірної Саудівської Аравії. Гра відбудеться на Муніципальному стадіоні в іспанській Марбельї й розпочнеться о 21.00 за київським часом. Наступного вівторка, 27 березня, національна команда зустрінеться з Японією. Ця зустріч пройде в бельгійському Льєжі. Матч розпочнеться о 15.20. У прямому ефірі футбольні поєдинки збірної України покажуть телеканали "Футбол 1" і "Україна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-