Футбол: 36 голів Салаха за

Футбол: 36 голів Салаха за "Ліверпуль" обійшлися Vodafone у £100 млн

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Ліверпуль" єгипетський футболіст Мохамед Салах своєю результативністю в англійській Прем'єр-лізі (АПЛ) завдав мільйонних збитків мобільному оператору Vodafone.

Справа в тому, що за кожен забитий Салахом м'яч 43 млн єгипетських абонентів отримують по 11 безкоштовних хвилин розмови. Про це повідомляє focus.ua із посиланням на Daily Mirror.  

Мохамед Салах, граючи за "Ліверпуль", забив у 41 матчі 36 м’ячів. Популярністю футболіста на батьківщині вирішила скористатися компанія Vodafone. Його фанатам в Єгипті був запропонований спеціальний тарифний план, згідно з яким абоненти отримували по 11 безкоштовних хвилин розмови за кожен забитий Салахом м’яч (футболіст виступає під 11 номером). Тарифний план підключили близько 43 млн чоловік.

Британське видання підрахувало, що така тарифна політики і результативність футболіста принесли мобільному оператору збитки приблизно на 100 млн фунтів.

Читайте також: АПЛ: «Ліверпуль» розгромив «Вотфорд», Салах забив чотири м’ячі

Раніше повідомлялося, що Салах очолив гонку бомбардирів АПЛ. Він став героєм поєдинку 31 туру АПЛ проти "Вотфорда", забивши 4 м’ячі. Салах побив рекорд результативності для новачка "Ліверпуля". В усіх турнірах на його рахунку вже 36 голів, він перевершив  досягнення іспанського форварда Фернандо Торреса, який в сезоні 2007/08 забив 33 м’ячі.

Фото: Footboom.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-