Футбол: три бразильські клуби претендують на Бернарда

Футбол: три бразильські клуби претендують на Бернарда

Укрінформ
Бразильські футбольні клуби "Фламенго", "Сан-Паулу" і "Палмейрас" претендують на півзахисника донецького клубу "Шахтар" Бернарда, який грає за українську команду з 2013 року.

Раніше "Фламенго" і "Палмейрас" вели переговори з "Шахтарем" щодо переходу бразильського футболіста, які закінчилися нічим через високу трансферну ціну. "Сан-Паулу" хотів підписати Бернарда ще п’ять років тому до його переходу до "Шахтаря". Про це повідомляє Diario Carioca

Тепер все змінилося. Бернард може підписати попередній договір з будь-якою командою і не бажає продовжувати контракт зі своїм нинішнім клубом, який закінчується влітку 2018 року. Бернард пояснив своє бажання піти з клубу рівнем чемпіонату України, який став істотно нижче за останні роки.

Читайте також: Бернарда не влаштовує рівень чемпіонату України з футболу

Нагадаємо, Бернард перебрався до "Шахтаря" з бразильського "Атлетико Мінейро" влітку 2013 року за рекордні для донецького клубу 25 млн євро. В цілому на його рахунку 157 матчів і 28 голів за донецький клуб у всіх турнірах (у тому числі в цьому сезоні - 29 матчів і 10 голів). Крім того, 25-річний футболіст має виклики до збірної Бразилії, за яку провів 15 матчів і забив 1 м’яч.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-