Бернарда не влаштовує рівень чемпіонату України з футболу

Бернарда не влаштовує рівень чемпіонату України з футболу

Укрінформ
Бразильський півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Бернард пояснив своє бажання піти з клубу рівнем чемпіонату України, який став істотно нижче за останні роки.

"Останні роки в "Шахтарі" були непростими. Через травму плеча вирішив відправитися на операцію, адже важко переносив навантаження. Доводилося грати через біль. Хочу швидко відновитися, але потрібен час. Думаю, мені потрібно близько чотирьох місяців. Коли закінчиться контракт з "Шахтарем", хочу піти до іншого клубу.

Можливо, повернуся до Бразилії. Поки не знаю, де продовжу свою кар'єру. В Україні непросто грати, адже не вистачає матчів рівня Ліги чемпіонів, а чемпіонат не такий сильний, як раніше, і він мене не влаштовує", - цитує Бернарда Sport Arena

Нагадаємо, 25-річний бразилець влітку отримає статус вільного агента, якщо не продовжить співпрацю з "Шахтарем". Перед ним відкриваються варіанти з різними європейськими клубами. На початку березня повідомлялося, що агенти гравця ведуть переговори з клубами з Англії, Італії та Китаю.

Читайте також: Бернард хоче залишити "Шахтар" і поборотися "за більш серйозні речі"

Бернард перебрався до "Шахтаря" з бразильського "Атлетико Мінейро" влітку 2013 року за рекордні для донецького клубу 25 млн євро. В цілому на його рахунку 157 матчів і 28 голів за донецький клуб у всіх турнірах (у тому числі в цьому сезоні - 29 матчів і 10 голів). Крім того, 25-річний футболіст має виклики до збірної Бразилії, за яку провів 15 матчів і забив 1 м’яч.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-