Футбол: Саудівську Аравію представлятимуть одразу 8 підопічних Реброва

Футбол: Саудівську Аравію представлятимуть одразу 8 підопічних Реброва

Укрінформ
Збірна Саудівської Аравії готується до товариського матчу проти збірної України у складі 26 футболістів.

Серед 26 гравців, викликаних на тренувальний збір Хуаном Антоніо Піцці, одразу восьмеро представляють футбольний клуб "Аль-Ахлі", який очолює український фахівець Сергій Ребров. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У списку запрошених на тренувальний збір Саудівської Аравії є лише один потенційний дебютант - півзахисник "Аль-Хіляля" Ахмед Аль-Фікі. 24-річний виконавець у фінальній частині чемпіонату світу-2018 з футболу на груповому етапі може зіграти проти Єгипту.

Склад збірної Саудівської Аравії:
воротарі
- Валід Абдулла, Яссір Аль-Мусалім і Мухаммед Аль-Уваїс з "Аль-Ахлі", Фаваз Аль-Карні;
захисники - Усама Хавсаві, Яссер Аль-Шахрані, Мохаммед  Джахфалі, Хассан Мааз, Омар Хавсаві, Мансур Аль-Харбі та Мотаз Хавсаві з "Аль-Ахлі";
півзахисники - Салман Аль-Моашер, Хусейн Аль-Могахві, Абдулфаттах Асірі (усі з "Аль-Ахлі"), Ях’я Аль-Шехрі, Фахад Аль-Мувалад, Абдулмалек Аль-Хаїбрі, Абдуллах Отаїф, Мохамед Канно, Ахмед Аль-Фікі, Салем Аль-Давсарі, Ібрахім Галеб, Мохаммед Аль-Квікбі, Абдуллах Аль-Хайбарі;
форварди - Мохаммад Аль-Сахлаві, Муханнад Ассірі з "Аль-Ахлі".

Читайте також: Футбол: збірна України тренувалася у Харкові в десятиградусний мороз

Нагадаємо, товариський поєдинок між збірними України і Саудівської Аравії відбудеться 23 березня в іспанській Марбельї. Сьогодні, 21 березня, українська команда після тренування у Харкові о 16-й годині вирушить до Іспанії. На 27 березня у збірної України з футболу запланований спаринг зі збірною Японії.  

Фото: thesaff.com.sa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-