Футбол: збірна України тренувалася у Харкові в десятиградусний мороз

Футбол: збірна України тренувалася у Харкові в десятиградусний мороз

Фото
Укрінформ
Увечері 20 березня збірна України з футболу під керівництвом головного тренера Андрія Шевченка провела відкрите тренування у Харкові напередодні товариських матчів із Саудівською Аравією і Японією.

23 футболісти взяли участь у відкритому тренуванні, яке проходило на харківському стадіоні "Металіст" у десятиградусний мороз. Травмований Роман Яремчук також був присутній, але в якості глядача. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Тренування футболістів збірної України тривало півтори години. Під наглядом свого наставника основну увагу футболісти приділили відпрацюванню гри в обороні.

Перша офіційна прес-конференція збірної України з футболу у Харкові / Фото: Мадієвський В'ячеслав. Укрінформ

Декілька сотень уболівальників прийшли на стадіон підтримати національну команду. Після тренування гравці збірної нагородили своїх прихильників оплесками та подарували уболівальникам десяток м'ячів зі своїми автографами.

Сьогодні, 21 березня, команда проведе ще одне тренування у Харкові,  а вже о 16-й годині вирушить до Іспанії, де 23 березня відбудеться товариський матч проти Саудівської Аравії.  

Читайте також: Андрій Шевченко: Конкуренція у збірній України має бути більш високою

На 27 березня у збірної України з футболу запланований спаринг зі збірною Японії.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-