Андрій Шевченко:  Конкуренція у збірній України має бути більш високою

Андрій Шевченко: Конкуренція у збірній України має бути більш високою

Укрінформ
Футболісти національної збірної України продовжують готуватися у Харкові до товариських поєдинків проти Саудівської Аравії (23 березня) та Японії (27 березня).

Сьогодні на ОСК "Металіст" на запитання журналістів відповів головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко, який зазначив, що у перспективі йому хотілося б бачити більш високу конкуренцію у збірній, повідомляє Укрінформ.

"Мені дуже хотілося б, щоб конкуренція у збірній була більш високою. Нині багато "збірників " не мають ігрової практики у клубах. Однак їх доводиться викликати, оскільки за якістю гри вони вищі багатьох потенційних новачків. На цих зборах ми хотіли переглянути молодих гравців, тому не запросили Селезньова, а викликали Беседіна, Яремчука. На жаль, виявилося, що через травму Роман Яремчук не зможе допомогти збірній і тому залишить її розташування. Повернувся до команди захисник Микита Бурда. Потрапити до збірної кожен має шанс: просто треба доводити своє вміння на футбольному полі... Ще хочеться, аби до важливих ігор відновився і набрав форму наш лідер - Андрій Ярмоленко. Його переглядати не треба, ми на нього розраховуємо завжди. Ситуацію з приводу Хачеріді в "Динамо" я не коментую. Нині він кандидат до збірної України, і мені важливо мати мотивованих гравців. До речі, користуючись нагодою, хочу привітати нашого захисника Івана Ордеця, у якого народилася дочка", - сказав Шевченко.

Він зазначив, що завдяки Сергію Реброву має повну інформацію про найближчого суперника - команду Саудівської Аравії.

"Про Саудівську Аравію ми отримали величезну інформацію. Ця команда, зокрема, вдало використовує короткі та середні передачі, добре тримає м'яч. Японією детально почнемо займатися трохи пізніше", - зазначив наставник збірної.

Читайте також: Буяльський: Саудівська Аравія демонструє силовий футбол, Японія - техніку

Завтра, 21 березня, національна команда України візьме курс на Іспанію, де 23 числа на муніципальному стадіоні міста Марбелья зіграє товариський матч із Саудівською Аравією. Гра з Японією у бельгійському Льєжі запланована на 27 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-