Буяльський: Саудівська Аравія демонструє силовий футбол, Японія - техніку

Буяльський: Саудівська Аравія демонструє силовий футбол, Японія - техніку

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Віталій Буяльський поділився очікуваннями від майбутніх протистоянь у товариських матчах зі збірними Саудівської Аравії та Японії.

"Мені приємно вже від того, що викликаний до головної команди країни. Але я не втрачаю надії на те, що у найближчих матчах проти Саудівської Аравії або Японії наставник збірної дасть мені можливість поповнити свій ігровий актив у збірній. Я не бачив ці збірні у дії. Але взагалі мені здається, що японці - технічна команда, а Саудівська Аравія демонструє більш силовий футбол. Цікаво буде зіграти з цими суперниками. Проте, думаю, у нас не повинні виникнути проблеми з досягненням позитивного результату, якщо команда виконає установку тренерського штабу", - розповів Буяльський в інтерв’ю zbirna.com. 

Також Віталій Буяльський прокоментував старт нового турніру УЄФА Ліга націй, в якому Україна зіграє проти Чехії та Словаччини: "Всі знають, що у цих команд міцні склади. У словаків, безумовно, виділяється Марек Хамшик і Мартін Шкртел, а у чехів - Володимир Даріда. Але дуже важливо ще й те, як проведуть літні збори в своїх командах футболісти збірної України, наскільки якісно вони підготуються до сезону. Якщо все пройде добре, то у нас, думаю, непогані шанси перемогти в своїй групі. Виступаючи за молодіжку, коли команду очолював Сергій Ковалець, ми зустрічалися зі збірною Чехії. Та зустріч завершилася внічию - 1:1. Пам'ятаю, що чехи намагалися контролювати м'яч, у них було багато технічних футболістів".

Нагадаємо, збірна України з футболу зіграє домашній поєдинок проти Чехії в рамках 4 туру Ліги Націй УЄФА 16 жовтня 2018 року на харківському стадіоні "Металіст". 6 вересня на виїзді Україна проведе перший матч в рамках Ліги націй проти Чехії. Перший матч порти Словаччини збірна України проведе 9 вересня, матч у відповідь – 16 листопада.

Читайте також: Ротань: Турнір Ліга націй УЄФА дуже вигідний для всіх команд

Зараз національна команда розпочала тренувальний збір, під час якого проведе товариські матчі проти Саудівської Аравії (23 березня) і Японії (27 березня). Сьогодні о 18.00 відбудеться відкрите тренування національної команди на харківському стадіоні "Металіст".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-