Ротань: Турнір Ліга націй УЄФА дуже вигідний для всіх команд

Ротань: Турнір Ліга націй УЄФА дуже вигідний для всіх команд

Укрінформ
Капітан збірної України з футболу Руслан Ротань прокоментував початок збору національної команди перед товариськими матчами проти збірних Саудівської Аравії і Японії.

"Дуже приємно побачити партнерів по збірній. Попереду дві гри, тому слід якнайкраще до них підготуватися, щоб отримати позитивний результат. У Харкові ми будемо лише три дні, а далі вже тренуватимемося в теплому кліматі на гідних полях.

Чи потрібний турнір Ліга націй? Турнір, з моєї точки зору, дуже вигідний для всіх команд, що беруть у ньому участь. Замість пошуків спаринг-партнерів існує чіткий графік матчів. До того ж поєдинки Ліги націй, окрім тренувального характеру, мають і турнірне значення. Чехія і Словаччина - серйозні суперники. Зі збірною Словаччини ми нещодавно зустрічалися в товариському матчі й пересвідчилися в її силі. Збірна Чехії - це супротивник у будь-якому разі не слабший за словаків, тому маємо дуже складну групу. У Лізі націй нашій команді доведеться нелегко", - цитує Ротаня прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, збірна України з футболу зіграє домашній поєдинок проти Чехії в рамках Ліги Націй УЄФА 16 жовтня 2018 року на харківському стадіоні "Металіст". 6 вересня на виїзді Україна проведе перший матч в рамках Ліги націй проти Чехії.

Читайте також: Футбол: матч Україна – Чехія Ліги націй УЄФА відбудеться в Харкові

Зараз національна команда розпочала тренувальний збір, під час якого проведе товариські матчі проти Саудівської Аравії (23 березня) і Японії (27 березня). Сьогодні о 18.00 збірна проведе на харківському стадіоні "Металіст" відкрите тренування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-