Футбол: матч збірної України проти Саудівської Аравії судитимуть іспанці

Футбол: матч збірної України проти Саудівської Аравії судитимуть іспанці

Укрінформ
Стала відома суддівська бригада, яка обслуговуватиме перший товариський матч збірної України у 2018 році.

Зустріч збірної України з футболу зі збірною Саудівської Аравії судитиме досвідчений 44-річний іспанський рефері Альберто Ундіано Мальєнко. На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Роберто Алонсо Фернандес та Хав’єр Агілар Родрігес. В якості резервного рефері виступить Хав’єр Естрада Фернандес. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Зі збірною України Мальєнко ще не перетинався. Проте нещодавно цей іспанський рефері працював на матчі за участю українського клубу. 17 жовтня 2017 року саме він був головним арбітром поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів "Феєноорд" – "Шахтар", який закінчився перемогою гостей з рахунком 2:1. У тій грі у складі гірників на поле виходило одразу сім футболістів, яких Андрій Шевченко запросив на березневий збір, - Андрій П’ятов, Богдан Бутко, Іван Ордець, Тарас Степаненко, Марлос, Віктор Коваленко та Ярослав Ракіцький. Для останнього спогади про цю співпрацю з Мальєнко залишилися не райдужними. На 48-й хвилині гри іспанець показав українському захиснику першу жовту картку, а на 75-й - другу, яка перетворилася на червону. Також по "гірчичнику" в нього заробили Бутко й Коваленко.

Читайте також: Зінченко: До збірної завжди приїжджаєш у доброму настрої

Нагадаємо, перший товариський матч збірної України у 2018 році відбудеться 23 березня на Муніципальному стадіоні Марбельї. Поєдинок зі збірною Саудівської Аравії розпочнеться о 21.00.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-