Зінченко: До збірної завжди приїжджаєш у доброму настрої

Зінченко: До збірної завжди приїжджаєш у доброму настрої

Відео
Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко прокоментував початок тренувань національної команди в Харкові.

"До збірної завжди приїжджаєш у доброму настрої. Кожен із хлопців сумує за іншими, є про що поспілкуватися, що розповісти. Коли перебуваєш у розташуванні збірної, завжди маєш посмішку на обличчі.  У нас попереду дві товариські гри - проти Саудівської Аравії та Японії. І наше основне завдання - завжди перемагати. У будь-якій грі, незалежно від її статусу, необхідно викладатися на всі сто відсотків. Тим більше, проти сильних суперників. А національні збірні представляють кращі гравці своїх країн.

Чи буде посвята для новачка Романа Яремчука? Звичайно, сподіваюся, я займуся цим. Потрібно виправляти наші вокальні здібності, бо я один на своїй спині цього не витягну - у свій 21 рік.  Жарти жартами, але у збірній посвята - це традиція. Надамо Роману можливість обрати, що заспівати", - цитує Зінченка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Збірна України з футболу скасувала вечірнє тренування на морозі

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, збірна України з футболу розпочала 19 березня в Харкові перший тренувальний збір у 2018 році. Сьогодні о 18.00 відбудеться відкрите тренування на стадіоні "Металіст". Завтра, 21 березня, збірна візьме курс на Іспанію, де 23 числа на муніципальному стадіоні міста Марбелья зіграє товариський матч із національною командою Саудівської Аравії. На 27 березня у бельгійському Льєжі у "синьо-жовтих" запланований спаринг зі збірною Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-