Збірна України з футболу скасувала вечірнє тренування на морозі

Збірна України з футболу скасувала вечірнє тренування на морозі

Фото
Укрінформ
Збірна України з футболу відмінила вечірнє тренування 19 березня на харківському стадіоні у зв’язку з морозом (-12 градусів) та великою кількістю снігу.

Тренерський штаб на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком вирішив надати перевагу відновленню гравців. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

На гравців, які в уїк-енд не виступали за свої клуби, чекало фітнес-тренування під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового. Участь у цьому занятті взяли семеро виконавців: Коваленко, Матвієнко, Зінченко, Шепелєв, Буяльський, Петряк та Хачеріді.

Решта гравців вирушила до сауни та басейну для проведення  відновлювальних процедур після матчів, проведених напередодні в зимових умовах.

Нагадаємо, збірна України з футболу розпочала 19 березня в Харкові перший тренувальний збір у 2018 році. Сьогодні синоптики обіцяють -7 градусів, роботи щодо приготування газону стадіону "Металіст" йдуть повним ходом, тому команда проведе відкрите тренування за планом. Початок тренування заплановано на 18.00, однак організатори запрошують приходити на стадіон заздалегідь.

Читайте також: Андрій Шевченко: Ребров дав нам інформацію про збірну Саудівської Аравії

Завтра, 21 березня, збірна візьме курс на Іспанію, де 23 числа на муніципальному стадіоні міста Марбелья зіграє товариський матч із національною командою Саудівської Аравії. На 27 березня у бельгійському Льєжі у "синьо-жовтих" запланований спаринг зі збірною Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-