Андрій Шевченко: Ребров дав нам інформацію про збірну Саудівської Аравії

Андрій Шевченко: Ребров дав нам інформацію про збірну Саудівської Аравії

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про майбутнього суперника у товариському матчі – збірну Саудівської Аравії.

"У Харкові готуватимемося до двох матчів. Саудівська Аравія і Японія - дві команди, які потрапили до чемпіонату світу, а туди слабкі команди не потрапляють. У кожній з команд є сильні гравці. Саудівська Аравія намагається контролювати м'яч, грати через короткі та середні передачі, є непогані технічні гравці, намагаються пресингувати. У Саудівській Аравії змінився тренер, прийшов аргентинський фахівець, який трохи підвищив інтенсивність в грі команди. Вони непогано зіграли попередні товариські матчі, тому суперник буде непростим.

Сьогодні з Ребровим спілкувався з приводу збірної Саудівської Аравії. Він дав нам певну інформацію. Було приємно його бачити, він вдало виступає зі своєю командою, бореться за перше місце", - сказав Шевченко в інтерв’ю Football Hub.

Читайте також: Гравці збірної України з футболу допоможуть "молодіжці" у кваліфікації Євро-2019

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, національна збірна України з футболу 19 березня у Харкові розпочинає перший у цьому році навчально-тренувальний збір. У середу, 21 березня, збірна візьме курс на Іспанію, де 23 числа на муніципальному стадіоні міста Марбелья зіграє товариський матч із національною командою Саудівської Аравії. На 27 березня у бельгійському Льєжі у "синьо-жовтих" запланований спаринг зі збірною Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-