Гравці збірної України з футболу допоможуть

Гравці збірної України з футболу допоможуть "молодіжці" у кваліфікації Євро-2019

Укрінформ
Частина молодих виконавців, викликаних до збірної України з футболу, зможе допомогти молодіжній збірній у кваліфікаційному матчі Євро-2019.

Це підтвердив головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко.

"Усі, кому ми надіслали запрошення, - повноцінні гравці національної команди, на яких ми розраховуємо в майбутньому. Але ми віддамо частину виконавців до "молодіжки". Це буде можливо після матчу проти Саудівської Аравії. Кого саме, стане відомо лише після першої гри національної команди", - цитує Шевченка прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, національна збірна України з футболу 19 березня у Харкові розпочинає перший у цьому році навчально-тренувальний збір. У середу, 21 березня, збірна України візьме курс на Іспанію, де 23 числа на муніципальному стадіоні міста Марбелья зіграє товариський матч із національною командою Саудівської Аравії.

Читайте також: Збірна України з футболу розпочинає перший у 2018 році тренувальний збір

На 27 березня у бельгійському Льєжі у "синьо-жовтих" запланована зустріч зі збірною Японії. Цього дня  в рамках шостого туру відбіркового турніру Євро-2019 молодіжна футбольна збірна України, що сформована з гравців віком до 21-го року, проведе гостьовий матч проти збірної Англії у Шеффілді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-