УЄФА розпочинає прийом заявок на квитки на фінал Ліги чемпіонів у Києві

УЄФА розпочинає прийом заявок на квитки на фінал Ліги чемпіонів у Києві

Укрінформ
Продаж квитків на фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Києві стартує 15 березня 2018 року.

Футбольні уболівальники можуть подати заявку на придбання квитків на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА-2018 з 16.00 за київським часом 15 березня до 15.00 22 березня. Про це повідомляє прес-служба НСК "Олімпійський". 

Продаж квитків традиційно здійснюватиметься виключно через офіційний сайт УЄФА. Для придбання квитка необхідно зареєструватися на сайті УЄФА, подати заявку і вказати номер банківської карти, з якої, в разі виграшу, будуть списані кошти. Якщо попит на квитки в певній категорії перевищуватиме пропозицію, заявки розігруватимуться за допомогою лотереї.

УЄФА традиційно пропонує 4 загальні цінові категорії квитків: на центральних трибунах, переважно на кутових трибунах, за воротами і за воротами на верхніх і нижніх ярусах. Компаніям і фізичним особам, які бажають мати кращі місця і насолодитися вечерею, пропонують "Пакет гостинності" (apply for the Hospitality packages).

УЄФА підкреслює, що жоден квиток не поширюватиметься через агентства або брокерів, і закликає уболівальників не брати участь в переговорах зі спекулянтами, які не тільки пропонують квитки за захмарними сумами, але часто навіть не мають перепусток для продажу.

Читайте також: Київ на фінал Ліги чемпіонів очікує 100 тисяч іноземних фанів

Нагадаємо, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський". Вирішальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів пройде в Києві 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського,

Фото: uefa.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-