Морозюк: У матчі з

Морозюк: У матчі з "Лаціо" динамівці повинні приділити максимум уваги обороні

Відео
Укрінформ
Віце-капітан київського футбольного клубу "Динамо" Ніколай Морозюк розповів про готовність команди до другої зустрічі з італійським "Лаціо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА.

"Настрій у нас бойовий. Ми готуємося до дуже серйозної гри, вже не думаючи про те, як ми зіграли в Італії. Ми хочемо виконати завдання, заради якого доклали чимало зусиль. У матчі з "Лаціо" намагатимемося добитися позитивного результату. У складі "Лаціо" небезпечний не тільки Іммобіле. Там є ціла група виконавців, які добре діють в атаці, це дуже сильні в індивідуальному плані футболісти. Не тільки захисники, але і вся наша команда повинна приділити максимум уваги грі в обороні і індивідуальній грі. А Іммобіле, думаю, потрібно приділяти особливу увагу, оскільки він зараз в хорошій формі, забиває досить багато.

Сподіваюся, багато глядачів прийде нас підтримати. Гра обіцяє бути цікавою. У нас не буде завдання весь час тільки оборонятися або тільки атакувати. Зрозуміло, що італійцям потрібна перемога, потрібно забивати. Але у нас є своя стратегія, свій план на гру. Я думаю, що ми також не будемо відсиджуватися в обороні і відбиватися всі 90 хвилин. Намагатимемося задіяти свої кращі якості і використовувати свої моменти", - цитує Морозюка прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: на матчі "Динамо" – "Лаціо" у Києві очікується аншлаг

Нагадаємо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА між "Динамо" та "Лаціо" розпочнеться сьогодні, 15 березня, на НСК "Олімпійський" у Києві о 20.00. Вчора ввечері киїіська команда провела відкрите тренування.

Відео тренування "Динамо":

Перша гра між "Динамо" (Київ) і "Лаціо" (Рим) завершилася з рахунком 2:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-